SZÚNYOGHÁLÓT
KERES?

HÍVJON MINKET MOST!

1 év garanciával, felméréssel, gyártással és
telepítéssel együtt nagyon kedvező áron a XI. és a XXII. kerületben!
ÉRDEKLŐDÖM TELEFONON!

SZÚNYOGHÁLÓ
VÁLASZTÉKUNK

ÁRAINKBAN A FELMÉRÉS, GYÁRTÁS ÉS A FELSZERELÉS IS BENNE VAN A XI. ÉS A XXII. KERÜLETEN BELÜL

Nálunk minden sokkal egyszerűbb! Fix áraink vannak, így egy pillanat alatt megtudhatja mennyiért telepítjük Önnél szúnyoghálóinkat. Nincs minimum ár, kiszállási díj, nincsenek extra költségek, annyit fizet, amennyit itt a képeken lát. Csak két kerületben dolgozunk, ezért tudjuk ilyen alacsonyan tartani árainkat. Hívjon minket telefonon, egyeztetünk egy időpontot a felmérésre, kollégánk felveszi a gyártási méretekt, előleget kér és már meg is kezdjük a gyártást!
16.000 Ft/db

16.000 Ft/db

Fix keretes
MAX MÉRET: 120x120 cm
22.000 Ft/db

22.000 Ft/db

ROLÓS KIS ABLAKRA
MAX MÉRET: 60x150 cm
47.000 f/DB

47.000 f/DB

ROLÓS NAGY ABLAKRA
MAX MÉRET: 150x150 cm
55.000 Ft/db

55.000 Ft/db

egy-szárnyú ajtókra
MAX MÉRET: 100x230 cm

SZÚNYOGHÁLÓ FELMÉRÉS ÉS GYÁRTÁS XI. ÉS XXII. KERÜLET
TELJES TERÜLETÉN

KOLLÉGÁINK VÁRJÁK HÍVÁSÁT!

RENDELJE MEG SZÚNYOGHÁLÓJÁT MÉG MA!

Az alábbi telefonszámon közvetlenül egyeztethet kollégánkkal, így nem kell az ügyfélszolgálaton vagy értékesítő kollégákon keresztül jutnia, hogy az illetékessel beszélhessen! Az árakat tudja, mi már csak a gyártási méreteket vesszük fel a helyszínen. Felmérésünket is tartalmazza az ár, Önnek csak abban az esetben kell fizetnie a felmérésért, ha nem rendeli meg a szúnyoghálók gyártását, ebben az esetben 5 000 Ft-ot kér a felmérésért kollégánk.

NINCSENEK REJTETT KÖLTSÉGEK!

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

30 éves tapasztalatunkon kívül még számtalan érvet felsorolhatnánk, ami miatt érdemes bennünket választani, de most kiválasztottunk hatot, amiket vásárlóink kiemelten nagyra értékeltek a velünk való együttműködés során, és melyekre a legbüszkébbek vagyunk!

KEDVEZŐ ÁRAZÁS

SEGÍTŐKÉSZ HOZZÁÁLLÁS

HOZZÁÉRTŐ CSAPAT

GYORSASÁG, PRECIZITÁS

PRECÍZ FELMÉRÉS

ÁTLÁTHATÓ ÁRAK

ELÉGEDETT VÁSÁRLÓK

Elsődleges célunk, hogy kedvező áron nyújtsunk minőségi szolgáltatást, mely teljes mértékben kielégíti megrendelőink igényeit. Mindezt mi sem tükrözi jobban, mint a megrendelőink saját szavai.