Józsa és társa Árnyékolástechnika Kft

Bemutatótermünk Újbudán az Ildikó utcában

A Józsa és Társa Kft. több, mint 30 éves szakmai múltra tekint vissza az árnyékolástechnika különböző területein. 

Szúnyogháló kínálatunkból hagyományos kivitelű, és modern, pliszé szúnyoghálót is választhatnak: igyekszünk a lehető legszélesebb körben megfelelni a vevőigényeknek, ám cégpolitikánknak megfelelően nem hagyjuk, hogy ez árnyékolástechnikai termékeink minőségének rovására menjen.

Budai bemutatótermünkben lehetősége van közel az összes általunk forgalmazott szúnyogháló megtekintésére „élő” környezetben, egyes esetekben a termékek kipróbálására is. A személyes, vásárlóbarát konzultációk, és az Ön otthonában megtörténő, helyszíni felmérések egyaránt garantálják, hogy olyan szúnyoghálóval gazdagodik majd, amely hosszú távon házon kívül tartja a nemkívánatos szúnyogokat, megőrizve így a nyugodt, szúnyogmentes pihenést vegyszeres riasztók nélkül.

Kifejezetten nagy felületekre a pliszé szúnyogháló az ideális megoldás

A szúnyogháló megrendelését előkészítő lépések

Végérvényesen elege van a lakásba jutó szúnyogokból? Most már száz százalékig biztos abban, hogy egy kiváló minőségű szúnyogháló jelenthet csak megoldást a problémájára? Elege van a félmegoldásokból?

Az oldal alján szereplő elérhetőségek bármelyikén fordulhat hozzánk, akár konkrét elképzeléseire kérne árajánlatot, akár egy személyes látogatáshoz kíván időpontot foglalni.

A rendelés menete

A tanácsadás után térítésmentesen készítünk Önnek egy árajánlatot, majd egy helyszíni felmérést követően véglegesítjük a kalkulációt. Ezt követően történik meg az Ön részéről a megrendelés, szakembereink oldaláról pedig a kivitelezés. Erről bővebb információkat személyesen, telefonon és email-ben is lehetősége van kérni.

Amennyiben a beépítés lehetősége nélkül, személyesen szeretné átvenni a megrendelt szúnyoghálót, vagy rovarhálót, úgy a tanácsadás, árajánlat készítés és a termék legyártása után személyes átvételre van lehetőség 11. kerületi üzemünkben.

Cégünk Budapestre és 120 km-es vonzáskörzetére vonatkozóan vállal megbízásokat, távolabbi megrendelések esetén csak a gyártást tudjuk vállalni. Budapesten és a a nullás kilométertől számított 30. km-ig távolsági kiszállási díjat nem számítunk fel.

Kérjen azonnali árajánlatot

Kérjen árajánlatot

Kérje ajánlatunkat szúnyoghálóra, rovarhálóra! Szakértőink segítenek Önnek megtalálni a legideálisabb szúnyoghálót, valamint tájékoztatják Önt a beépítés menetéről.

Rovarháló és szúnyogháló árlista

Árlista

A szunyughalo.hu aktuális árlistáját itt tekintheti meg. Ismerje meg széles termékkínálatunkat, melyben minden esetben a minőség élvez előnyt.

A szunyoghalo.hu főoldala

Főoldal

Honlapunk főoldalára ide kattintva navigálhat, ahol részletesebb információkat, szakértői javaslatokat olvashat a fix rovarhálókról, mozgatható szúnyoghálókról.

szunyoghalo.hu kapcsolat és bemutatóterem

Kapcsolat

Látogasson el bemutatótermünkbe, írjon nekünk emailt, vagy hívja szakértőinket telefonon!