Pliszé szúnyogháló

Pliszé szúnyogháló kifejezetten nagy felületekre ajánlva

A pliszé szúnyogháló a nagyobb felületekre, kétszárnyas ajtókra, tolóajtókra jelent modern, praktikus alternatívát. 

Működtetése vízszintes, zsinóros vezetésű, használata könnyű. Kinyitva és becsukva egyaránt harmonika-szerű helyzetben van, zárt állapotban szinte alig foglal helyet, így a téli időszakra sem szükséges leszerelni, nincs útban. A pliszé szúnyogháló kivitele gyerekbarát, mivel a kezdő- és végpontokon kívül bárhol megállítható, nem csapódik. A többi mozgatható típusnál a pliszé szúnyogháló szélesebb kivitelben, nagyobb méretben is rendelhető, emellett, a pliszé szúnyogháló esetében szinte kizárt a hibalehetőség.

A pliszé szúnyogháló UV-stabil, üvegszálas háló, amely fekete vagy szürke színben rendelhető. Alumínium kerete alapáron fehér vagy sötétbarna színekben vásárolható meg, 15%-os felárral RAL színekben is. Keret nélküli pliszé szúnyogháló alkalmazása is lehetséges – azonban csak olyan tolóajtókra szerelhető, amelyek kívülről 10-12 cm-es párkánnyal rendelkeznek, így oldalukra rögzíthető a szúnyogháló.

 

Információk a szúnyoghálóról és rovarhálóról

Tudástár

A Szunyoghalo.hu célja, hogy Ön valóban az igényeinek leginkább megfelelő szúnyoghálóval gazdagodjon. A Tudástár felületén igyekszünk informálni Önt azokról a kérdésekről, amelyek felmerülhetnek a megrendelést megelőzően.

Kérjen azonnali árajánlatot

Kérjen árajánlatot

Kérje ajánlatunkat szúnyoghálóra, rovarhálóra! Szakértőink segítenek Önnek megtalálni a legideálisabb szúnyoghálót, valamint tájékoztatják Önt a beépítés menetéről.

Ismerje meg a Józsa és Társa Árnyékolástechnika Kft-t

Rólunk

Cégünk közel 30 év tapasztalatával áll az Ön rendelkezésére az árnyékolástechnika minden területén. Ismerje meg a szúnyogháló telepítés lépéseit, valamint cégünk üzletpolitikáját.

Számolja ki egyszerűen a szúnyogháló árát

Árkalkulátor

Azonnal szeretné megtudni, mennyibe kerül az ablak, ajtó rovarhálóval, vagy szúnyoghálóval történő felszerelése? Számolja ki egyszerűen, pillanatok alatt a választott termékek árát online árkalkulátorunkkal.