Önálló rolós szúnyogháló

Egyszerűen kezelhető önálló rolós szúnyogháló

Az önálló rolós szúnyogháló esetében a háló egy, az ablak felső síkjára rögzíthető tokba tekeredik fel. Működés tekintetében, fentről lehúzható, alul kényelmesen rögzíthető egy akasztóprofilba. Ez a szúnyogháló típus rendkívüli népszerűségnek örvend, köszönhetően egyszerű kezelhetőségének, valamint annak, hogy a szúnyogháló a redőnnyel párhuzamosan is mozgatható, így kínálva kompakt megoldást a szúnyogok ellen.

Függőleges oldalain a 32 mm-es vezetősínekben két kefe közt fut a háló, a kiemelkedően hatékony rovarvédelem érdekében. A keféknek köszönhetően a szúnyog nem tudja megkerülni a hálót, és a szúnyogháló szélein bejutni.

Maximális mérete 150x180 cm, 150 cm-es szélesség felett úgynevezett kifújás biztos, szélesebb vezetősínnel látják el, így a szél a sínből nem fújja ki. Redőnybe nem telepíthető változat.

Vízszintes működésű rolós szúnyogháló

Ajtóhoz vízszintes működtetésű rolós szúnyogháló kerül alkalmazásra, itt a 45x45 mm-es alutokot az ajtó tokjára rögzítik. 

Egyszárnyas ajtó esetében a legnagyobb rendelhető szélesség 120 cm. Ez esetben a háló az alul és felül elhelyezkedő, 32 mm-es vezetősínek közt vízszintesen húzható ki. A másik ajtófélfán pedig teljes magasságban egy 20x20 mm-es mágnes csík helyezkedik el, ehhez rögzíthető a háló.

Kétszárnyú ajtóknál 240 cm a maximális szélesség. A két oldalról kihúzható, egyenként maximum 120 cm széles hálók középen találkoznak, ahol mágnes csíkkal tapadnak egymáshoz, így záródva.

Kutyaháló külön igény szerint rendelhető, amely nagyobb teherbíró képességgel rendelkezik, így háziállatok – kutya, macska – mellé is ideális választás, de ez a tartósság hétvégéi házaknál, gyakran használt belé,- és kültéri ajtóknál is rendkívül előnyös lehet. 

Hatékonyan és egyszerűen tarthatjuk távol a szúnyogokat önálló rolós szúnyoghálóval

Információk a szúnyoghálóról és rovarhálóról

Tudástár

A Szunyoghalo.hu célja, hogy Ön valóban az igényeinek leginkább megfelelő szúnyoghálóval gazdagodjon. A Tudástár felületén igyekszünk informálni Önt azokról a kérdésekről, amelyek felmerülhetnek a megrendelést megelőzően.

Kérjen azonnali árajánlatot

Kérjen árajánlatot

Kérje ajánlatunkat szúnyoghálóra, rovarhálóra! Szakértőink segítenek Önnek megtalálni a legideálisabb szúnyoghálót, valamint tájékoztatják Önt a beépítés menetéről.

Rovarháló és szúnyogháló árlista

Árlista

A szunyughalo.hu aktuális árlistáját itt tekintheti meg. Ismerje meg széles termékkínálatunkat, melyben minden esetben a minőség élvez előnyt.

A pliszé szúnyogháló praktikussága miatt rendkívül népszerű

Pliszé szúnyogháló

A pliszé szúnyogháló harmonika kivitelű, összecsukott állapotában lényegében nem látható, helytakarékos megoldás. A legtartósabb konstrukció egyike, mivel nélkülözi a idővel elhasználódó zsanérokat, mágneseket.