Tolóajtós mobil szúnyogháló

Tolóajtós mobil szúnyoghálóval kint tarthatjuk a szúnyogokkal

A tolóajtós mozgatható szúnyogháló nagyobb felületekre jelent ideális megoldást. A háló vagy két, egymással párhuzamos mozgó részen közlekedik, vagy szükség esetén alkalmazható egy, pályahosszabbítással ellátott nagy mozgatható szúnyogháló is.

Kerete alumínium, a háló mozgatása is ebben keretben történik. Könnyen kezelhető, mivel görgőkön közlekedik, népszerűségét indokolja, hogy nyitása és zárása a térből nem vesz el helyet, szemben például a nyíló ajtós változattal.

A tolóajtós mozgatható szúnyogháló otthonunkba és nyaralókba, hétvégi házakba egyaránt ajánljuk, de remek szolgálatot tehet közvetlenül part mellett helyet foglaló horgászházakban is.

Kérjen azonnali árajánlatot

Kérjen árajánlatot

Kérje ajánlatunkat szúnyoghálóra, rovarhálóra! Szakértőink segítenek Önnek megtalálni a legideálisabb szúnyoghálót, valamint tájékoztatják Önt a beépítés menetéről.

A pliszé szúnyogháló praktikussága miatt rendkívül népszerű

Pliszé szúnyogháló

A pliszé szúnyogháló harmonika kivitelű, összecsukott állapotában lényegében nem látható, helytakarékos megoldás. A legtartósabb konstrukció egyike, mivel nélkülözi a idővel elhasználódó zsanérokat, mágneseket.

Számolja ki egyszerűen a szúnyogháló árát

Árkalkulátor

Azonnal szeretné megtudni, mennyibe kerül az ablak, ajtó rovarhálóval, vagy szúnyoghálóval történő felszerelése? Számolja ki egyszerűen, pillanatok alatt a választott termékek árát online árkalkulátorunkkal.

Rovarháló és szúnyogháló árlista

Árlista

A szunyughalo.hu aktuális árlistáját itt tekintheti meg. Ismerje meg széles termékkínálatunkat, melyben minden esetben a minőség élvez előnyt.