Nyíló ajtós mobil szúnyogháló

Nyíló ajtós szúnyoghálókkal egyszerűen zárhatjuk ki a szúnyogokat

A nyíló ajtós, mobil szúnyogháló egy hagyományos nyíló kivitel, amely alumínium nyílószárnnyal rendelkezik. Funkcionális okokból fontos, hogy rendelkezésre álljon a megfelelő méretű hely ott, ahova később telepítik. Az egyik legnépszerűbb típus, beltéri és kültéri ajtókra egyaránt telepíthető.

Népszerűségét egyszerű kivitelének, valamint egyszerű kezelhetőségének köszönheti. Nyíló szúnyogháló-ajtóinkat nem derékszögű alakban, sőt akár boltíves kivitelben is készítjük.

Nyílószárnya 20x40 mm-es, szinterezett alumíniumprofilból készül, rugdosóprofillal, és rugós zsanérral. Így a védelem érdekében a mobil szúnyogháló magától záródik a nyílászáró keretére.

Fehér és sötétbarna alapszínekben választható, egy- és kétszárnyas változatban egyaránt elérhető.

Tolóajtós mozgatható szúnyogháló kifejezetten nagy felületekre

Tolóajtós mobil szúnyogháló

A tolóajtós mozgatható, vagy mobil szúnyoghálót elsősorban nagyobb felületekre, ajtókra ajánljuk. Könnyen kezelhető, csenges, mivel görgőkön közlekedik. Ismerje meg jobban a tolóajtós szúnyoghálókat!

A pliszé szúnyogháló praktikussága miatt rendkívül népszerű

Pliszé szúnyogháló

A pliszé szúnyogháló harmonika kivitelű, összecsukott állapotában lényegében nem látható, helytakarékos megoldás. A legtartósabb konstrukció egyike, mivel nélkülözi a idővel elhasználódó zsanérokat, mágneseket.

Számolja ki egyszerűen a szúnyogháló árát

Árkalkulátor

Azonnal szeretné megtudni, mennyibe kerül az ablak, ajtó rovarhálóval, vagy szúnyoghálóval történő felszerelése? Számolja ki egyszerűen, pillanatok alatt a választott termékek árát online árkalkulátorunkkal.

Információk a szúnyoghálóról és rovarhálóról

Tudástár

A Szunyoghalo.hu célja, hogy Ön valóban az igényeinek leginkább megfelelő szúnyoghálóval gazdagodjon. A Tudástár felületén igyekszünk informálni Önt azokról a kérdésekről, amelyek felmerülhetnek a megrendelést megelőzően.