Szúnyogháló termékismertető

Téves elgondolás az, hogy a szúnyogháló és a rovarháló azonos. Míg a fix rovarháló, ahogy neve is mutatja, a mászó és repülő rovarokkal szemben biztosít 99%-os védelmet, a szúnyoghálók a szúnyogok ellen védenek.

Az előbbi fix beépítéssel rendelkezik, továbbá csak jól hozzáférhető, nem magaslati pozíciókba lehet installálni. Időjárásálló, magas minőségű háló és tok jellemzi, melyek kifejezetten kültéri elhelyezésre lettek tervezve. A fix rovarháló 99%-os védelmet nyújt a repülő és mászó rovarok ellen, azonban nem mozgathatók igény szerint.

A szúnyoghálók előnye, hogy mozgathatók, helyigényük kicsi és bármikor használhatók, továbbá számtalan működési metódussal érhető el, mely bármilyen körülmény esetén szavatolja a kellemetlen szúnyogok kizárását a térből.

Az ajtóra szerelhető szúnyoghálók típusai közül a viszonylag újnak számító pliszéhálós szúnyogháló emelkedik ki. Ez a megoldás rendkívül időtálló, hisz nélkülözi azokat a zsanérokat, rugókat és mágneseket, melyek idővel megvetemedhetnek, meghibásodhatnak. További előnye még, hogy rendkívül nagy felületeken is alkalmazható, gyermekbarát, esztétikus megjelenésű, továbbá és nem sötétíti a helyiséget.

Szúnyogháló ablakra

Függőlegesen működő rolós szúnyogháló működése

Függőleges működtetésű rolós szúnyogháló

Ablakok esetében lefelé húzható a hálóanyag, mely lent akasztóprofillal rögzíthető. A tok felül, vízszintesen kap helyet. A függőleges működtetésű rolós szúnyoghálót minden esetben kifújásbiztos, széles vezetősínnel szereljük 150 cm-es szélesség felett. A hálótípus különlegessége, hogy két oldalán, a függőleges sínekben a háló két kefe közt helyezkedik el, a hatékonyabb védelem érdekében. Népszerűsége könnyű kezelhetőségének, kis helyigényének, és egyszerű működtetésének köszönhető.

Szúnyogháló ajtóra

Pliszé szúnyogháló működése

Pliszé szúnyogháló

Vízszintes működtetésű, pliszé szúnyogháló zsinóros vezetéssel, melyet nagy felületekre ajánlunk. A fekete és szürke színben megtalálható üvegszálas szúnyogháló nyitott és csukott helyzetben is harmonika szerű állapotban, és nem csak a két végponton, hanem bárhol megállítható. A pliszéháló harmonikaszerű mozgatása egyszerű, kényelmes és rendkívül csendes. Alapvetően oldalirányú működést tesz lehetővé, de vízszintes mozgatási iránnyal is kivitelezhető.

Vízszintes működtetésű rolós szúnyogháló működése

Vízszintes működtetésű rolós szúnyogháló

A vízszintes működtetésű rolós szúnyogháló esetében az üvegszálas háló az oldalt függőlegesen elhelyezkedő tokból az alul és felül lévő vezetősínek között vízszintesen mozoghat. Egy, valamint kétszárnyas variánsa is elérhető. Helyigénye alacsony, továbbá kívülről és belülről is egyszerűen használható.

 

Nyíló ajtós szúnyogháló működése

Nyíló ajtós szúnyogháló

A közismert, hagyományosan nyíló szúnyogháló kivitel, alumínium nyílószárnnyal. A tökéletes záródásért rugós zsanér felel. Működéséhez megfelelő mennyiségű helyre van szükség. Az egyik legkedveltebb típus, melyet elsősorban bejárati ajtókra, valamint dupla szárnyú ajtókra ajánlunk. Egy- és kétszárnyas változat is rendelhető. A nyíló ajtós szúnyoghálón lévő zsanérok automatikusan biztosítják a szúnyogháló azonnali visszazáródását.

Tolóajtós szúnyogháló

A tolóajtós szúnyogháló típusnál két egymással párhuzamosan közlekedő mozgó rész található meg, valamint egy pályahosszabbítással ellátott szúnyogháló alkalmazható. Elsősorban teraszok, erkélyek ajtóira ajánljuk. A nyíló szárny elől áthaladáskor a fix üvegfelület elé tolhatjuk az ajtót. Előnye, hogy rendkívül kicsi helyigénnyel bír.

Fix rovarháló ablakra repülő és mászó rovarok ellen

Fix rovarháló

Akadályozza meg a rovarok bejutását a helyiségbe fix rovarhálóval. 99% védelem rovarok ellen, 100% védelem szúnyogok ellen, kiemelkedő minőségű fix rovarhálóval.

Információk a szúnyoghálóról és rovarhálóról

Tudástár

A Szunyoghalo.hu célja, hogy Ön valóban az igényeinek leginkább megfelelő szúnyoghálóval gazdagodjon. A Tudástár felületén igyekszünk informálni Önt azokról a kérdésekről, amelyek felmerülhetnek a megrendelést megelőzően.

Számolja ki egyszerűen a szúnyogháló árát

Árkalkulátor

Azonnal szeretné megtudni, mennyibe kerül az ablak, ajtó rovarhálóval, vagy szúnyoghálóval történő felszerelése? Számolja ki egyszerűen, pillanatok alatt a választott termékek árát online árkalkulátorunkkal.

Kérjen azonnali árajánlatot

Kérjen árajánlatot

Kérje ajánlatunkat szúnyoghálóra, rovarhálóra! Szakértőink segítenek Önnek megtalálni a legideálisabb szúnyoghálót, valamint tájékoztatják Önt a beépítés menetéről.