Fix rovarháló

Fix szúnyogháló a rovarok és szúnyogok távoltartására

Sokan gondolják tévesen úgy, hogy a rovarháló és a szúnyogháló jelentése azonos.

A két hálótípus közt azonban húzódik egy fontos különbség: míg a szúnyoghálók, ahogy nevük is elárulja, a szúnyogok ellen nyújtanak teljes körben védelmet, addig a rovarhálók a szúnyogokon felül más rovarok ellen is. Ide értve a mászó rovarokat is. Ez annak a köszönhető, hogy a rovarhálók minden esetben fix rögzítéssel rendelkeznek, vagyis egészen minimális az a felület, amin keresztül a rovarok a lakásba juthatnak.

A fix szúnyogháló vagy rovarháló funkciója, hogy megakadályozza nemcsak a szúnyogok és rovarok, de más szennyeződések bejutását is a lakásba. Ilyenek például a tollak, valamint a levelek is. Ezekkel, illetve a repülő és mászó rovarokkal szemben 99%-os hatékonysággal véd, míg a szúnyogok ellen 100%-os védelmet biztosít a rovarháló, méghozzá az év bármely szakában.

A teljesen zár felületet biztosító fix rovarháló különösen ősszel lehet nagy segítségünkre, hisz a téli hideg és fagy elől menekülő bogarak és rovarok ebben az időszakban előszeretettel fészkelik be magukat az ablakok réseibe, nem csak kárt, de sok kellemetlenséget is okozva ezzel.

Minőségi rovarháló telepítésével 99%-os hatékonysággal zárhatjuk ki a rovarok, mint a legyek, az ősszel nagy mennyiségben jelentkező poloska, a darazsak és méhek, valamint más kellemetlen rovarok.

A rovarháló alapáron fehér vagy sötétbarna színekben vásárolható meg, 15%-os felárral RAL színekben is elérhető.

A fix rovarháló rögzítése

A fix rovarháló, ahogy neve is mutatja, rögzített hálótípus, így használatát ablakra javasoljuk, rögzítése csavarkötésekkel történik. A szunyoghalo.hu fix szúnyoghálóihoz a New York Wire Comapny magas minőségű, üvegszálas hálóit használjuk, mely kiemelkedő minőséget és tartósságot szavatol minden ablakra rögzített rovarháló esetén. 

Alapáron a háló halványszürke színű. Külön lehetőség van kutyaháló rendelésére (fekete színben), amely nagyobb ellenállással rendelkezik a sérülésekkel szemben, így kutya és macska mellé is ideális választás.

Ezek a fix rovarhálók tartósabbak, ellenállnak a háziállatok közlekedése során bekövetkező sérülésveszélyeknek. A kutyahálóval szerelt fix rovarhálókat nem csak kutya és macsaktulajdonosoknak ajánljuk, hanem hétvégi házakba, nyaralókba is.

Rovarháló keretek

  • Keskeny alumínium keret

    Vékony, alumínium keretes változat esetén 11x30, 10x25 vagy 20x22 mm-es változatban rendelhető, a fix rovarháló maximális mérete 120x150 cm lehet;

  • Keretek akár 190 színben

    Alapáron fehér vagy barna színű, felárral RAL K7-es színskálából választott egyedi színben is rendelhető. A kutyaháló színe minden esetben fekete;

  • Költséghatékony műanyag keret

    Műanyag keret esetén csak az alapszínekben, tehát fehér és barna színben választható.

Kérjen azonnali árajánlatot

Kérjen árajánlatot

Kérje ajánlatunkat szúnyoghálóra, rovarhálóra! Szakértőink segítenek Önnek megtalálni a legideálisabb szúnyoghálót, valamint tájékoztatják Önt a beépítés menetéről.

Információk a szúnyoghálóról és rovarhálóról

Tudástár

A Szunyoghalo.hu célja, hogy Ön valóban az igényeinek leginkább megfelelő szúnyoghálóval gazdagodjon. A Tudástár felületén igyekszünk informálni Önt azokról a kérdésekről, amelyek felmerülhetnek a megrendelést megelőzően.

Ismerje meg a Józsa és Társa Árnyékolástechnika Kft-t

Rólunk

Cégünk közel 30 év tapasztalatával áll az Ön rendelkezésére az árnyékolástechnika minden területén. Ismerje meg a szúnyogháló telepítés lépéseit, valamint cégünk üzletpolitikáját.

Számolja ki egyszerűen a szúnyogháló árát

Árkalkulátor

Azonnal szeretné megtudni, mennyibe kerül az ablak, ajtó rovarhálóval, vagy szúnyoghálóval történő felszerelése? Számolja ki egyszerűen, pillanatok alatt a választott termékek árát online árkalkulátorunkkal.